Copyright 2023 - Mail MiMakker Flo
DSC 0038 2 close handen FH5

 

miMakker Flo maakt contact in de belevingswereld van de kwetsbare mens.

 

Flo is een doorgaans vrolijke en sociale clown die zich graag verwondert over de wereld om zich heen. Mensen ontmoeten vindt ze fijn, ze vindt het heerlijk om samen mooie momenten te beleven. Daar kan ze helemaal in op gaan. miMakker Flo wil ontmoeten, ontroeren en beleven, zonder plannen en los van oordelen.

Flo stemt af, is in het hier en nu en geeft de regie aan de ander. Flo is een maatje in het eigen tempo, het eigen ritme, gaat mee in de eigen belevingswereld. Met humor en non-verbaal spel probeert ze contact krijgen, puur en gericht op de emotie van de ander. Geen voorstelling, geen show, maar contact van hart tot hart….

miMakker Flo komt bij mensen voor wie taal niet (meer) vanzelfsprekend is, die in hun eigen wereld leven en niet of nauwelijks meer bereikbaar zijn. Mensen met een ernstig verstandelijke beperking, mensen met dementie. Dit doet ze in een aantal instellingen en bij een aantal cliënten op  regelmatige basis, daarnaast komt Flo op aanvraag bij dus zowel groepen als bij individuelen.

Door lid te zijn van het Genootschap miMakkus zorg ik dat mijn certificaat geldig blijft en tevens volg ik daar workshops en supervisie. Verder heb ik diverse (theater)trainingen gevolgd.

Contact gegevens

Patricia Janssen

Raupplaan 38
Nuenen

M: 06 184 25 083

Klik hier voor het contactformulier