Copyright 2021 - Mail MiMakker Flo

September 2015

Wat erg....

Het 'drietal' zit, zoals meestal, aan de grote tafel in de huiskamer. miMakker Flo belandt bij ze aan tafel, nadat ze daarvoor een tijdje contact heeft gehad met mevrouw Anneke, die achter het drietal zit.
Mevrouw Anneke heeft ineens genoeg van de malle fratsen van Flo: "nou kind, nu is het mooi geweest, zet nou die gekke neus maar af!" Verschrikt kijkt Flo eerst naar de mevrouw en dan naar de anderen aan de tafel. "Dat kan niet, ik kan toch niet zonder neus.." zegt Flo. 
"Nee" beaamt 1 van de dames, "je kunt een neus niet missen, da's wel heel erg!". "Weet je wat nog erger is?" vraagt Flo, om vervolgens zelf te antwoorden " 3 oren missen...of, wat nóg erger is: 12 tenen missen! of, of wat nóg, nóg erger is....." Flo denkt even na en dan klinkt ineens van de overkant van de tafel vol overtuiging: "poepen!!" De andere dames knikken instemmend, ja, poepen kan heel erg zijn. Iets ergers krijgen we niet verzonnen... daar moeten we met z'n allen wel om gniffelen.

Een hilarisch moment, waar ik als Patricia zo hard om moest lachen. Tegelijk geeft het aan dat ik als miMakker toch nog regelmatig in bepaalde logica denk, hoe onlogisch 3 oren en 12 tenen ook klinken, ik was op zoek naar de overtreffende trap van 12 tenen, en mevrouw verraste mij met haar onlogische antwoord uit het niets, dat voor de andere dames overigens volkomen logisch was.

Contact gegevens

Patricia Janssen

Raupplaan 38
Nuenen

M: 06 184 25 083

Klik hier voor het contactformulier