Copyright 2023 - Mail MiMakker Flo
patricia profielfoto 2 spiegel Opleiding 32 Patricia Sondagh 13

 

 Ik ben Patricia Janssen, sinds april 2014 mag ik mij miMakker noemen, miMakker Flo.

Als woon- en activiteitenbegeleider in een instelling voor meervoudig beperkte kinderen en volwassenen (doven, doofblinden, verstandelijk/ lichamelijke beperkingen, autisme), was ik steeds op zoek naar leuke zintuiglijke materialen, maar vooral naar een manier om belevingsgericht contact te maken.

Vanuit mijn eigen intuïtie en altijd vanuit de ‘drive’ om de ander echt te willen begrijpen, te ontmoeten. In mijn vrije tijd houd ik me bezig met toneel, muziek, dans en beweging, een heerlijke uitlaatklep. Ik was en ben bezig steeds dichter bij mezelf te komen en te groeien in mijn gevoelsleven, een fijne gewaarwording.


 

Sinds 2011 heb ik samen met collega en vriendin Wilma School mijn eigen belevingstheater.

Samen maken wij als PLUUS Belevingstheater, kleinschalige theatervoorstellingen. Ook hierin ligt de nadruk op beleven, interactie, non-verbaal spel, contact en ontmoeten.

In de opleiding bij Stichting miMakkus kwamen voor mij werk, interesses en hobby’s bij elkaar! De opleiding heeft me zoveel gebracht.

De miMakkus-methode integreert non-verbaal spel, clownstechnieken, maar ook leegmaken, observeren en afstemmen op de ander. Vanuit mijn eigen sterke kanten, maar vooral ook vanuit mijn eigen kwetsbaarheid is miMakker Flo ontstaan. Het voelt iedere keer weer zo bijzonder om een afdeling of huiskamer binnen te stappen en een uurtje later te kunnen zeggen: “wat een prachtige mensen heb ik weer ontmoet…”.

Contact gegevens

Patricia Janssen

Raupplaan 38
Nuenen

M: 06 184 25 083

Klik hier voor het contactformulier